

AGENDA Dental Technical Workgroup Meeting and Webinar Tuesday, December 8, 2015 1:00 p.m. – 3:00 p.m.

Covered California Berryessa Conference Room 1601 Exposition Boulevard, Sacramento, CA 95815

	Agenda Items	Suggested Time
I.	Welcome and Introductions	1:00 - 1:10 (10 min)
II.	Program Updates	1:10 – 1:30 (20 min)
III.	Copay Plan Designs (Children's & Adult Benefits)	1:30 -1:50 (20 min)
IV.	Adult Dental Benefits Discussion	1:50 – 2:20 (20 min)
v.	Children's Dental Benefit Discussion	2:20 - 2:35 (15 min)
VI.	Covered California for Small Business Dental Benefit Plan Design	2:35 - 2:50 (15 min)
VII.	Next Steps	2:50 - 3:00 (10 min)

Send public comments to QHP@covered.ca.gov